• TASUTA TARNE alates 200€

  • Uus lahendus professionaalidele: Rainbow silikoonidega lõputu valik värvitoone

    Siseviimistlus on üks olulisemaid etappe ehitusprojekti lõppfaasis, mille põhjal hinnatakse sageli kogu projekti kvaliteeti. Korrektne viimistlus mitte ainult ei anna ruumile esteetilist väärtust, vaid on ka märk professionaalsest tööst. Just seepärast on äärmiselt oluline valida viimistlustöödeks usaldusväärsed ja kvaliteetsed materjalid, mis tagavad pikaaegse ja vastupidava tulemuse.

    Meie tootevalikusse saabunud Rainbow silikoonid, lisaks väga headele tehnilistele omadustele ja vastupidavusele, paistavad need silma ka erakordselt laia värvivalikuga. Lõputu värvivalik ongi Rainbow silikoonide üheks suurimaks eeliseks. Kokku pakume Rainbow silikoone lausa 69 erinevas värvitoonis, mis annab sisekujundajatele ja ehitajatele piiritud võimalused loominguliseks ja detailitäpseks tööks. Oluline on märkida, et kõik Rainbow silikoonide toonid vastavad rahvusvaheliselt tunnustatud RAL koodidele. See tähendab, et värvitooni valik on mitte ainult lai, vaid ka ülimalt täpne, võimaldades leida sobiva tooni igaks otstarbeks. Lisaks, kui standardvalikust sobivat tooni ei leidu, pakume võimalust tellida kohandatud värvitoone, mis vastavad samuti RAL koodile, tagades ideaalse lahenduse ka kõige nõudlikumates projektides.

    Lisaks laiale värvivalikule on Rainbow silikoonid välja töötatud ka kõrge vastupidavuse ja pikaajalise kasutuse jaoks. Nende UV- ja ilmastikukindlus teevad neist suurepärase valiku mitte ainult sise-, vaid ka välitingimustes kasutamiseks.

    Veel üheks oluliseks omaduseks on Rainbow silikoonide anti-mould ehk hallitusvastased omadused. See teeb neist ideaalse valiku kõrge niiskusega keskkondadesse, kus hallitus on tavaline probleem. Näiteks on need silikoonid suurepärased avalike vannitubade, ujulate või köökide tihendustöödeks, kus hügieen ja puhtus on eriti olulised.

    Rainbow silikoonid sobivad suurepäraselt kasutamiseks erinevatel aluspindadel, sealhulgas metall, klaas, keraamika, plastik ja puit. See universaalsus tagab, et Rainbow silikoonid on ideaalne valik erinevate ehitusprojektide jaoks. Silikoonide hea nakkuvus ja vastupidavus tagavad, et need püsivad kindlalt ka intensiivsel kasutamisel, pakkudes pikaajalist lahendust ka professionaalsetele ehitajatele.

    Rainbow silikoonid vastavad kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis teeb neist usaldusväärse valiku nii professionaalsetele ehitajatele kui ka nõudlikele koduomanikele. Kombineerides erakordse värvivaliku, vastupidavuse ja mitmekülgsuse, on Rainbow silikoonid täiuslik partner igasuguse viimistlustöö teostamisel, tagades alati professionaalse ja kauakestva tulemuse.

    Seotud tooted